A. Arfman (Annemiek) MA

Alumni officer - Career Service Arts

A. Arfman (Annemiek) MA
Contactinformatie
Bezoekadres

Erasmusplein 1
6525 HT NIJMEGEN

Postadres

Postbus 9103
6500 HD NIJMEGEN

Werkdagen maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Als alumni officer van de Radboud Letterenfaculteit houd ik me bezig met het contact tussen alumni, de opleidingen en studenten. Omdat studenten veel kunnen en willen leren van onze afgestudeerden, faciliteer ik o.a. netwerkgesprekken, gastcolleges en alumnipanels. Onze alumni blijven van harte welkom op onze faculteit en worden regelmatig uitgenodigd voor lezingen, reünies, nascholing, carrière advies en andere alumni-activiteiten. Wil je meer weten? Ik kom graag met je in contact.

Daarnaast ben ik coördinator denktankpartners. Jaarlijks voeren ongeveer 300 bachelorstudenten een groepsopdracht uit voor een bedrijf, organisatie of overheid. In deze zogeheten denktank leren studenten over een periode van 4 maanden om te werken voor een opdrachtgever, te werken in een team en om hun theoretische kennis toe te passen om een praktisch product te maken.

In tegenstelling tot een stage, worden deze opdrachten in groepen van 6-10 studenten uitgevoerd, die gemiddeld 1,5 a 2 dagen in de week aan de opdracht besteden. De denktank wordt begeleid door een docent, en aangestuurd door de opdrachtgever die daardoor slechts 8 uur (in totaal) aan de begeleiding hoeft te besteden. Het eindproduct mag een geschreven rapport zijn, maar ook een "praktisch product" zoals een lesplan, een workshop, een awareness campagne of evenement. De thema's van de denktank zijn zeer divers; o.a. communicatie, inclusie, migratie, (meer)taligheid, erfgoed, literatuur, internationale relaties en data.

Nevenwerkzaamheden