V.I. van Pinxteren (Veerle)

Medewerker - Education Support

V.I. van Pinxteren (Veerle)
Contactinformatie
Postadres

Postbus 9104
6500 HE NIJMEGEN

Werkdagen maandag, dinsdag, vrijdag

Veerle is werkzaam als onderwijsadviseur bij het Teaching Information Point (TIP) van de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Bij haar kun je terecht voor vragen over onder andere:

- (Her)ontwerpen van cursussen en curricula
- Heldere (opdracht)instructies schrijven voor studenten
- Inzet van digitale technologieën in het onderwijs
- Uitdagend werkgroeponderwijs
- Samen met studenten je cursus verbeteren
- "Flippen" van je cursus (inzet van kennisclips)
- Ontwerpen van rubrics
- Peer feedback
- Groepsopdrachten ontwikkelen

Ben je benieuwd hoe de introductie van je bijeenkomst overkomt op studenten? Wil je weten of je leeractiviteiten het gewenste leereffect hebben? Of wil je gewoon weten hoe je overkomt? Je kunt Veerle ook altijd vragen een lesobservatie te doen.

Walk & Talk:
Heb je misschien (nog) geen specifieke vraag en vind je het leuk om een keer samen van gedachten te wisselen over onderwijs? Te brainstormen, nieuwe ideeën te bespreken of te krijgen of vragen te stellen? Stuur een bericht!

Achtergrond:
Veerle behaalde in 2010 haar Bachelor of Education aan de Lerarenopleiding Frans in Nijmegen. In 2013 studeerde ze af aan de Universiteit Twente bij Educational Design and Technology (Master of Science). Tijdens en na haar studies is ze werkzaam geweest als docent in zowel het voortgezet als hoger onderwijs. Verder heeft ze veel ervaring opgedaan met onderwijsontwerp in combinatie met technologie en docentprofessionalisering bij educatieve uitgevers, Wageningen University & Research, inBrain e-learning en als zelfstandige.

Projecten

Nevenwerkzaamheden