Een foto van drie laptops naast elkaar

SIG Blended and Online Education

Tijdsduur
Projecttype
Onderwijs

Deze Special Interest Group is bedoeld om alle initiatieven op het gebied van blended en online onderwijs boven water te krijgen en om te leren van en geïnspireerd te raken door elkaar. Tijdens de bijeenkomsten van deze SIG delen de deelnemers hun expertise en ervaringen en zetten zij zich in voor een infrastructuur die deze onderwijsvorm op de Radboud Universiteit kan ondersteunen.

Doelen

• De mogelijkheden van blended en online onderwijs onder de aandacht brengen.
  • Het ontwikkelen van kennis en vaardigheden en het delen van ervaring rondom blended en online onderwijs.
  • Het naar mogelijkheid met elkaar delen van online onderwijsmodules.
  • Het afstemmen en initiëren van projecten en activiteiten op de Radboud Universiteit rondom blended en online onderwijs.

Wat is een Special Interest Group?

Een Special Interest Group (SIG) bestaat uit mensen die verbonden zijn in hun interesse voor een onderwijsgerelateerd thema. Het Radboud Teaching and Learning Centre faciliteert de SIG zodat ze samen het onderwerp uit kunnen diepen en onderzoeken.

Bekijk alle SIGs

Contactinformatie

Heb jij belangstelling om contactpersoon voor deze SIG te worden, laat het weten via tlc@ru.nl.