Zoek in de site...

Generieke cursussen promovendi

PromotieLeren en Ontwikkeling

De afdeling HR van de Radboud Universiteit biedt interne promovendi en postdocs van zowel de Radboud Universiteit als het Radboud UMC een breed scala aan cursussen aan op het gebied van: wetenschappelijke vaardigheden, onderzoeksmethodologie, overdraagbare vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, loopbaanontwikkeling en coaching. Deze cursussen zijn ook toegankelijk voor tijdelijk wetenschappelijk personeel en voor externe promovendi met een supervisor van de Radboud Universiteit.

Het maakt niet uit of je net bent begonnen met je promotie of in de midden- of eindfase van je project zit,

De Radboud Universiteit heeft een leer- en ontwikkelomgeving waar je trainingen kunt vinden die je goed ondersteunen bij het in goede banen leiden van deze prestatie. Je kunt deze leer- en ontwikkelomgeving benaderen door naar gROW te gaan.

Digitale leer- en ontwikkelomgeving: ru_p_o_grow_beeldmerk_rgb

gROW is een digitale leer- en ontwikkelomgeving, met een specifiek kanaal voor generieke promovendi-cursussen. Je bent van harte uitgenodigd om het programma te bekijken en de opleidingen te kiezen die het best bij jouw behoeften passen. De meeste trainingen worden een paar keer per jaar aangeboden, zodat je ze gemakkelijk kunt inplannen in lijn met je masterplan. Je faculteit draagt de kosten.

Meer informatie

Ben je op zoek naar discipline-specifiek onderwijs? Raadpleeg dan de website van je faculteit en de informatie die jouw onderzoeksinstituut publiceert.

Voor andere vragen over de generieke PhD-cursussen kun je mailen naar: hr-ontwikkeling@ru.nl.