Search in the website

Study association

SV Babylon is de studievereniging van de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen. De vereniging is er voor alle CIW-studenten en zij biedt zowel studiegerichte activiteiten als gezelligheidsactiviteiten aan. Op dit moment telt SV Babylon ruim 600 leden, waarvan er ongeveer 60 actief lid zijn in verschillende commissies.

SV Babylon organiseert studiegerichte activiteiten zoals bedrijfsbezoeken, lezingen, workshops, bedrijvendagen, fora, symposia en jaarlijks een studiereis naar steden als Kopenhagen, Boedapest, St. Petersburg, Dublin, Istanbul en Madrid. Daarnaast organiseert SV Babylon jaarlijks een ouderdag. In samenwerking met de afdeling CIW geeft zij voorlichting aan middelbare scholieren, bijvoorbeeld door het verzorgen van meeloopdagen.

SV Babylon organiseert ook gezelligheidsactiviteiten zoals feesten, borrels, kroegentochten en een jaarlijkse dropping. Half maart viert SV Babylon haar verjaardag met een hele week feesten en andere activiteiten. Deze activiteiten geven je de mogelijkheid om je studiegenoten ook op een andere manier te leren kennen.

Ieder jaar verzorgt SV Babylon samen met de opleiding CIW de introductie voor de aankomende studenten CIW. Voor aanvang van het studiejaar worden de toekomstige studenten bekend gemaakt met Nijmegen, het studentenleven, de studie CIW, studiegenoten en natuurlijk SV Babylon.

Verder brengt SV Babylon een verenigingsblad uit: het Babylon Magazine. Hierin is van alles te lezen over het vakgebied Bedrijfscommunicatie, de studievereniging en het studentenleven. Al haar leden worden zo veel mogelijk op de hoogte gehouden van bestuurs- en secretarieel nieuws en aankomende activiteiten door middel van de website.

Kortom, SV Babylon is een veelzijdige studievereniging die gezelligheid en studie optimaal weet te combineren. Een lidmaatschap kost 14 euro per jaar. Als lid krijg je fikse kortingen op alle Babylon-activiteiten en je ontvangt het Babylon Magazine. Daarnaast krijg je korting op je studieboeken, die kan oplopen tot 20 procent als je deze via SV Babylon bestelt. Tevens biedt SV Babylon je de mogelijkheid jezelf te ontplooien door als actief lid in één van haar commissies zitting te nemen.

Kijk voor meer informatie op de website van SV Babylon: http://www.svbabylon.nl.

Facebook: www.facebook.com/svbabylon Twitter: www.twitter.com/svbabylon