Instagram Radboud Pre-University College

Lees hier meer over onze Instagram posts!

Online masterclass Taalonderzoek bij kinderen

Masterclass Taalonderzoek bij kinderen

Wil jij je verdiepen in hoe baby's en jonge kinderen taal leren en hoe je hier onderzoek naar kan doen? Meld je dan snel aan voor deze online masterclass van het Baby & Child research center!

Masterclass Gender in taal en media

MC gender

Wil jij je verdiepen in hoe er op Twitter wordt gesproken over (trans)genderthema's en hoe populaire cultuur en identiteitsvorming met elkaar samenhangen? En met studenten sparren over je eigen onderzoek (profielwerkstuk) naar gender? Meld je snel aan voor deze masterclass op 4 april.

Masterclass De magische kubus van Rubik

Foto De magische kubus van Rubik

Zou je graag willenleren hoe je die verdraaide Rubik's kubus op kunt lossen en ben je benieuwd hoe je wiskunde hierbij zou kunnen gebruiken? Kom dan naar onze Masterclass De magische kubus van Rubik op dinsdag 18 april! Meld je nu aan!

Masterclass DNA-leskist Proef je PTC (leeringen)

Foto Proef je PTC docenten

Op dinsdag 28 maart staat de Masterclass DNA-leskist 'Proef je PTC'' voor leerlingen weer op de planning! Gedurende deze Masterclass leer je begrijpen hoe het vermogen om de smaak bitter te proeven genetisch is bepaald.  Meld je nu aan.

Economie+ programma

Promotie 2023 PUC social media

Heb jij interesse in economie en wil je alvast kennis maken met de universiteit? Meld je dan hier aan voor het Economie+ programma voor 26 maart!

Nescioprijs 2023

Insta Nescioprijs reminder (2)

Wil jij in de race zijn om jouw profielwerkstuk het beste pws binnen het domein taal, cultuur, geschiedenis, kunst en communicatie te kunnen noemen? Wacht niet en laat je docent je aanmelden!