Zoek in de site...

26 september 2018: Congres Donders Ontmoet Onderwijs

Datum bericht: 2 september 2018

Op 26 september a.s. in het Figi Congrescentrum te Zeist organiseert het Donders Instituut in samenwerking met het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen een congres over toekomstgericht leren voor werknemers in het onderwijs. Tijdens het congres bieden toonaangevende wetenschappers hen de handvatten om mee te groeien met innovaties in de klas.

Toekomstgericht leren

Innovatie binnen het onderwijs is een hot topic. Deskundigen benadrukken voortdurend de noodzaak van het investeren in onderwijsvernieuwing. Er vallen dan woorden als: toekomstgericht leren,21st century skills, AGORA- en Bildung onderwijs. Maar wat betekenen deze termen nu eigenlijk? Waarom zijn ze juist nu zo belangrijk? En vooral: hoe integreer je hun betekenis het beste in je eigen onderwijs?

Onderwijstips van topexperts

Dit jaar maken zowel de wetenschappers van het toonaangevende Donders Institute for Brain, Cognition and Behavior in Nijmegen en onderwijsexperts van het Centrum Educatieve Dienstverlening (CED-groep) de nieuwste onderwijsontwikkelingen tastbaar tijdens verschillende lezingen en workshops. Meer weten over de onderwerpen en de sprekers? Bezoek de congreswebsite.

Inschrijven

De inschrijving voor de conferentie is inmiddels geopend.