Aanmeldingen voor Masterclass+ 'Presenteren & Debatteren' gaan hard!

Datum bericht: 11 januari 2019

De aanmeldingen voor de Masterclass+ 'Presenteren & Debatteren' stromen binnen! Wil jij ook aanwezig zijn bij deze Masterclass+? Meld je dan snel aan! Het is nog maar enkele dagen mogelijk om je aan te melden.

Op vrijdag 18 januari en 1 februari 2019 organiseert het Radboud Pre-University College of Society een Masterclass+ "Presenteren & Debatteren'. Tijdens twee middagen leren scholieren uit 5 of 6 vwo over het houden van een sterke presentatie en het zelfverzekerd debatteren met anderen. Stuk voor stuk essentiële vaardigheden voor (aankomende) academici.

De masterclasses vinden plaats op de Radboud Universiteit en duren van 14.00-16.15 uur. Deelname aan beide middagen is verplicht en er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden is nog mogelijk tot maandag 14 januari!

MEER INFORMATIE
AANMELDEN