Daan Coerts van CSG Bogerman Sneek wint Essaywedstrijd 2019!

Datum bericht: 14 juni 2019

Op vrijdagmiddag 14 juni kwamen de tien finalisten van de Essaywedstrijd met hun ouders en docent naar de campus van de Radboud Universiteit voor de feestelijke prijsuitreiking. Onder het genot van een feestelijke high tea werden de drie beste finalisten bekend gemaakt. Daan Coerts van CSG Bogerman in Sneek werd als beste essayschrijver van 2019 bekroond. Naast een mooi bedrag aan boekenbonnen, ontvangt Daan een wild card voor sollicitatie voor het propedeuseprogramma van de Radboud Honours Academy, een prestigieus programma voor excellente studenten.

Corinde de Vries van Gomarus Scholengemeenschap in Gorinchem werd tweede en Sanne Breedveld van OSG West-Friesland in Hoorn mocht de derde prijs in ontvangst nemen.

Foto's prijsuitreiking