Inschrijving Essaywedstrijd 2019 geopend

Datum bericht: 22 oktober 2018

Jaarlijks organiseert het Radboud Pre-University College of Society de Essaywedstrijd voor scholieren uit 5-vwo. Scholieren klimmen in de pen in de hoop een steengoed essay te schrijven om zo de Essayprijs Letteren van het Radboud Pre-University College of Society binnen te slepen. De winst? Eeuwige roem en onder andere een mooi bedrag aan boekenbonnen.

Vanaf nu kunt u zich opgeven voor de zevende editie van de Essaywedstrijd met als thema: Ik (word) beïnvloed

Doceert u Nederlands in de bovenbouw van het VWO? Dan nodigen we u met veel plezier uit om deel te nemen aan de Essaywedstrijd 2019 van het Radboud Pre-University College of Society!

Meer informatie over de Essaywedstrijd en aanmelden.

De genomineerde leerlingen van de Essaywedstrijd editie 2018:37 essaywedstrijd 2018