Inschrijving Nescioprijs 2019

Datum bericht: 26 november 2018

Heeft u dit jaar leerlingen die een zeer uitzonderlijk profielwerkstuk schrijven?

U wordt van harte uitgenodigd om uw leerlingen te nomineren voor de Nescioprijs 2019, speciaal bedoeld voor uitzonderlijke, mooie en goede profielwerkstukken op het gebied van taal, cultuur of andere alfawetenschap-gerelateerde onderwerpen.

De Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit stimuleert het onderzoek naar taal en cultuur in de profielwerkstukken op het VWO. Om excellente profielwerkstukken te waarderen heeft de Faculteit der Letteren een wedstrijd uitgeschreven waarmee de Nescioprijs wordt uitgereikt.

Wat houdt het in?

De deadline voor het inzenden van een nominatie voor de Nescioprijs - profielwerkstukprijs voor taal en cultuur: Editie 2019 is 3 maart 2019. Nadat de deadline gesloten is, zal een team van experts zich gaan buigen over de inzendingen en de beste tien selecteren. Deze tien ontvangen een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking op 12 april 2019, waarbij de winnaars bekend zullen worden gemaakt.

E-mail: pucofsociety@let.ru.nl

Wilt u deelnemen? U vindt hier meer informatie over deelname en inschrijving.