Nascholing CKV- en Kunstdocenten verplaatst naar het voorjaar

Datum bericht: 21 september 2018

De docentendag voor docenten CKV en kunst in het voortgezet onderwijs die de opleiding Algemene Cultuurwetenschappen en het Radboud Pre-University College of Society op 4 oktober hadden gepland, wordt verzet naar het voorjaar van 2019.

Tijdens deze nascholingsdag kijken we naar onderzoek in de kunsten. Docenten van de afdeling Algemene Cultuurwetenschappen gaan met u in gesprek over discipline-overstijgend onderzoek in de kunsten, waarbij ze tevens aandacht besteden aan gangbare methoden om verschillende kunstvormen te analyseren en met elkaar te verbinden. Ze zullen ook ingaan op het artistieke proces als een specifieke vorm van onderzoek. Concrete onderwerpen die mogelijk de revue passeren zijn literatuur en ‘wereldburgerschap’, kostuumfilms, het einde van rock als relevant genre in de popmuziek en de invloed van economische factoren op de productie van kunst. Het wordt een dag met verdiepende presentaties en praktische workshops.

De definitieve datum en het volledige programma vindt u binnenkort op de website.

Ontdek ACW