Nieuwe blog: Stel je toekomstplannen lekker uit!

Datum bericht: 27 mei 2021

Na het lezen van het negatieve krantenbericht over zogezegd ‘kansloze kunstopleidingen’ uit de Volkskrant van 18 januari 2021 was onze Teacher in Residence Miriam Groenen-Ruis, enigszins verdrietig en teleurgesteld, nieuwsgierig naar het tegengeluid. Kun je binnen de geesteswetenschappen succesvol worden?

Dit tegengeluid zocht en vond ze in uitgebreide interviews met alumni uit de geesteswetenschappen. Haar conclusie: Het is een groot goed om te geloven in jezelf en het is absoluut mogelijk succesvol te worden binnen de geesteswetenschappen, míts je leert om goed te reflecteren op jezelf in relatie tot de omgeving! Én mits je open staat om jezelf te blijven ontwikkelen.

Naar aanleiding van de interviews wilde Miriam hierover enkel een blog schrijven, maar de gesprekken die zij had met alumni waren te mooi en boeiend om alleen maar samen te vatten. Daarom heeft zij deze gesprekken uitgewerkt in individuele artikelen. En de blog? Dat zijn er zelfs twee geworden. De eerste blog 'Stel je toekomstplannen lekker uit!' is nu te lezen via onderstaande button.