Nieuwe Teachers in Residence op de Faculteit der Letteren

Datum bericht: 24 oktober 2019

Sinds september is er weer een team van Teachers in Residence actief bij de Faculteit der Letteren. De Teachers in Residence combineren een baan als docent in het voortgezet onderwijs met werkzaamheden op de Radboud Universiteit. In hun werk helpen ze de aansluiting van het voortgezet onderwijs op de universiteit te verbeteren. Ook laten ze studenten van de Radboud Universiteit kennis maken met het docentschap.

Dit zijn de TiR's voor het collegejaar 2019-2020:

Op hun persoonlijke pagina stellen ze zich graag aan u voor! Ook zullen de TiR's regelmatig blogs schrijven en u hiermee aan het denken proberen te zetten. Deze blogs staan onder de foto op hun persoonlijke pagina. Het was aan Miriam de eer om de eerste blog te publiceren!

Teachers in Residence 2019-2020
V.l.n.r. Thomas de Bruijn, Saskia Schreuder, Valerie Meessen, Miriam Groenen-Ruis en Florentine Krijnen.