Nieuw: Online hulp bij je profielwerkstuk

Datum bericht: 3 april 2020

Ondanks dat de activiteiten van het PUC voorlopig niet doorgaan, blijven wij je graag ondersteuning bieden bij je profielwerkstuk!

NIEUW: Online spreekuur voor PWS-vragen
Elke woensdag van 15.00 tot 16.00 uur kun je deelnemen aan ons online spreekuur. Via Skype helpen studenten van de Radboud Universiteit je graag verder met je onderzoeksvraag of -opzet. Je kan deelnemen door op woensdagmiddag tussen 15.00 - 16.00 uur via Skype een berichtje te sturen naar:

PUCofSocietyPWS1@gmail.com (EM/CM)
PUCofSciencePWS1@gmail.com (NT/NG)

Onze studenten nemen dan contact met je op.

Ook op andere manieren helpen we je graag. Aan de hand van onze profielwerkstuk-bouwstenen bieden wij je bijvoorbeeld hulp in de verschillende schrijffases. Hoe formuleer je bijvoorbeeld een goede onderzoeksvraag en wat is een goede structuur voor je pws?

Heb je een inhoudelijke vraag voor één van onze onderzoekers of medewerkers van het PUC? Stel 'm via dit formulier!