Thema Essaywedstrijd 2022 bekend, inschrijving geopend

Datum bericht: 4 november 2021

Doceert u Nederlands, Maatschappijleer of Filosofie in de bovenbouw van het VWO? Met veel plezier nodigen we u en uw leerlingen uit om deel te nemen aan de tiende editie van de Essaywedstrijd!

Voor deze jaarlijkse Essaywedstrijd worden 5-vwo scholieren uitgedaagd een goed doordacht en creatief essay te schrijven met de kans om de Essayprijs Letteren van het Radboud Pre-University College of Society binnen te slepen. Het thema van dit jaar is: Kleuren met taal.

Op 27 januari 2022 bieden we een online workshop voor deelnemende docenten aan. Deze workshop biedt docenten didactische tips voor schrijfvaardigheidsonderwijs met het accent op plezier voor zowel leerling als docent. De inschrijving voor zowel de workshop als de Essaywedstrijd is geopend! U kunt zich tot 24 januari aanmelden voor de workshop en tot 28 januari voor de Essaywedstrijd.