Zoek in de site...

Voorwaarden

Aanvraag

De aanvraag wordt pas in behandeling als de datum en tijdstip vrijwel 100 procent zeker zijn. We kunnen geen universitaire docenten reserveren als dit nog niet het geval is. Gastcolleges die door RU-docenten of RU-studenten worden verzorgd, hebben een minimale tijdsduur van 90 minuten.

Kosten

Aan het verzorgen van lezingen of gastcolleges zijn kosten verbonden. De kosten voor een lezing of gastcollege van 90 minuten, verzorgd door een universitair docent, zijn € 267 inclusief voorbereiding, exclusief reiskosten.

Sommige lezingen of gastcolleges worden door studenten verzorgd. De kosten voor voor een programma van 90 minuten zijn dan € 102 inclusief voorbereiding, exclusief reiskosten.

De reistijd voor zowel universitair docenten als studenten wordt berekend tegen de helft van het uurtarief (respectievelijk € 89 voor universitair docenten en € 35 voor studenten). De reiskosten worden door ons vergoed. Deze brengen wij vervolgens bij jouw school in rekening.

Maatwerk

Heb je voor jouw school andere ideeën voor een lezing of gastcollege? Het Radboud Pre-University College of Society bespreekt dan graag samen de wensen om een programma op maat op te stellen. Vul ons online formulier in en we nemen snel contact met je op.

Het programma of activiteit waarbinnen een gastcollege wordt aangevraagd, dient nader omschreven te zijn omdat het dient te passen binnen de opdracht het Radboud Pre-University College, i.c. het verbeteren van de aansluiting tussen het voortgezet en hoger onderwijs.

Gastcolleges die door RU-docenten of RU-studenten worden verzorgd, hebben een minimale tijdsduur van 90 minuten. De berekeningen hierboven zijn dan ook gebaseerd op 90 minuten.