Zoek in de site...

PUC voor docenten

Het Radboud Pre-University College of Society slaat een brug tussen het voortgezet onderwijs en de universiteit. Daarbij biedt het PUC niet alleen ondersteuning aan scholieren, maar ook aan docenten. Door middel van nascholing en lezingen hoopt het PUC de kwaliteit van het middelbaar onderwijs te verbeteren. Daarnaast biedt het PUC ondersteuning in de vorm van lesmateriaal en de profielwerkstukstarter.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten. Heb je zelf suggesties voor een activiteit of heb je vragen over wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar pucofsociety@ru.nl.

Nascholing

Het Radboud Pre-University College of Society levert graag een inhoudelijke bijdrage aan het onderwijs op middelbare scholen. Daarom vind je hier een uitgebreid overzicht van onze nascholingsdagen.

Profielwerkstuk

Profielwerkstukken zijn voor scholieren belangrijk in de voorbereiding op hun vervolgopleiding in het wo. Het Radboud Pre-University College of Society biedt ook docenten ondersteuning bij de profielwerkstukbegeleiding.

Lezingen/gastlessen

Lijkt het je leuk om samen met jouw leerlingen een lezing of gastles op de Radboud Universiteit bij te wonen? Een mooie manier om samen met jouw leerlingen kennis te maken met de universiteit.

Lesmateriaal

Het Radboud Pre-University College of Society draagt graag bij aan jouw lesinhoud. Neem daarom eens een kijkje bij ons eenvoudig te downloaden lesmateriaal.

Publicaties

Het onderwijs ontwikkelt voortdurend en voor een goede kwaliteit van het onderwijs is het dan ook van belang op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Onze publicaties helpen je hierbij!

Essaywedstrijd Letteren

Tijdens de Essaywedstrijd Letteren worden scholieren uit 5-vwo uitgedaagd in de pen te klimmen om zo de hoofdprijs in de wacht te slepen. Doe samen met jouw klas ook mee!