Zoek in de site...

Aanbod voor scholieren met ambitie

Ben jij op zoek naar een flinke uitdaging en wil je je verdiepen in een van de wetenschappen van de Radboud Universiteit? Heb jij meer in je mars dan wat de middelbare school jou te bieden heeft? Dan biedt het Radboud Pre-University College of Society je de kans om alvast aan te schuiven in de collegebanken van de universiteit en te proeven van de colleges bij een studieprogramma naar jouw keuze.

Het Radboud Talentenprogramma biedt de mogelijkheid alvast eerstejaarsvakken te volgen en hierna tentamen af te leggen of om een speciaal voor scholieren ontwikkeld programma te volgen. Let op: het is belangrijk om toestemming te hebben van je middelbare school. Heb je je vwo-diploma al in de pocket? Dan is deelname helaas niet meer mogelijk.

Plusprogramma's

Wil je graag op een laagdrempelige manier kennis maken met de universiteit? Onderstaande programma's zijn bedoeld voor vwo-scholieren, die gemotiveerd zijn om samen met andere vwo'ers speciaal voor hen ontwikkelde colleges te volgen.

Schuif aan bij eerstejaarscolleges

Als je al weet welke studie je leuk vindt, is het mogelijk om alvast een eerstejaars vak bij een studie naar keuze te volgen. Je schuift aan in de collegebanken bij studenten van de Radboud Universiteit. Bij onderstaande Talentenprogramma's kun je een keuze maken uit het bestaande cursusaanbod.

Wil je meer informatie over het Radboud Talentenprogramma of kun je niet het studieprogramma vinden wat bij jou past? Aarzel dan niet om contact op te nemen per mail (pucofsociety@ru.nl).

Talentenprogramma Radboud Pre-University College