Zoek in de site...

Radboud Economie+

Plusprogramma Economie

Ben je geïnteresseerd in het Economie+ programma dat in het najaar van 2023 wordt georganiseerd? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Wanneer?
Het plusprogramma Economie is een compact programma en zal bestaan uit drie colleges verspreid over drie dagen in 2023. De colleges vinden plaats van 09.00-10.30 uur op woensdag 25 oktober, 15 november en 29 november 2023.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de colleges.

Voor wie?
Het plusprogramma Economie is bedoeld voor bovenbouwleerlingen die geïnteresseerd zijn in economie en willen kennismaken met de universitaire wereld. De thematiek die behandeld wordt past bij een opleiding zoals Economie en Bedrijfseconomie hier in Nijmegen. In Nijmegen kijken we vanuit verschillende invalshoeken naar economische onderwerpen. We gebruiken kennis uit andere wetenschapsgebieden, zoals sociologie, psychologie, rechtsgeleerdheid en filosofie. Met deze academische kennis en praktijkgerichte vaardigheden kun je maatschappelijke uitdagingen en bedrijfseconomische problemen analyseren en effectieve oplossingen aandragen. Dat noemen we hier Economie +. De collegereeks beslaat een overzicht van de gehele thematiek van de opleiding, met dus de verschillende invalshoeken die gebruikt worden. Om dit optimaal mee te krijgen is het mogelijk om de gehele reeks te volgen. Ben je specifiek geïnteresseerd in een van de onderwerpen of een aantal van de onderwerpen, dan kan je je ook enkel voor deze colleges aanmelden.
Voor vragen kan je mailen naar: pucofsociety@fm.ru.nl