Zoek in de site...

Radboud Economie+

Plusprogramma Economie

Maak kennis met Economie.

Wanneer?
Het plusprogramma Economie is een compact programma en zal bestaan uit vijf online colleges verspreid over vijf dagen in 2022:

Economie + 2022
Datum Tijd
25 maart 10:00 - 11:00
1 april 10:00 - 11:00
8 april 10:00 - 11:00
22 april 10:00 - 11:00
29 april 10:00 - 11:00

Voor wie?
Het plusprogramma Economie is bedoeld voor bovenbouwleerlingen die geïnteresseerd zijn in economie en willen kennismaken met de universitaire wereld. De thematiek die behandeld wordt past bij een opleiding zoals Economie en Bedrijfseconomie hier in Nijmegen. In Nijmegen kijken we vanuit verschillende invalshoeken naar economische onderwerpen. We gebruiken kennis uit andere wetenschapsgebieden, zoals sociologie, psychologie, rechtsgeleerdheid en filosofie. Met deze academische kennis en praktijkgerichte vaardigheden kun je maatschappelijke uitdagingen en bedrijfseconomische problemen analyseren en effectieve oplossingen aandragen. Dat noemen we hier Economie +. De collegereeks beslaat een overzicht van de gehele thematiek van de opleiding, met dus de verschillende invalshoeken die gebruikt worden. Om dit optimaal mee te krijgen is het mogelijk om de gehele reeks te volgen. Ben je specifiek geïnteresseerd in een van de onderwerpen of een aantal van de onderwerpen, dan kan je je ook enkel voor deze colleges aanmelden.

Daarnaast is het ook mogelijk voor docenten om zich aan te melden voor de reeks. Voor eigen verdieping, maar ook om eventueel klassikaal te behandelen.
Voor vragen kan je mailen naar: pucofsociety@fm.ru.nl

Klik op onderstaande button om het programma van 2022 te zien.

Aanmelden

Meer weten over studeren

Wil je meer weten over studeren in Nijmegen of inhoudelijke informatie over de opleidingen van Faculteit der Managementwetenschappen? Doe mee aan één van de voorlichtingsactiviteiten of lees meer informatie over de opleidingen.

Meer weten