Zoek in de site...

Pilot docententraining profielwerkstukbegeleiding

Vwo-docenten blijken vaak te worstelen met het profielwerkstuk. Hoe bereid je leerlingen bijvoorbeeld voor op het profielwerkstuk, welk niveau en vaardigheden mag je verwachten en hoe beoordeel je profielwerkstukken van verschillende vakken? In samenwerking met de Radboud Docenten Academie is er rondom deze vragen een docententraining ontwikkeld.

Pilot

In 2023 wordt voor deze docententraining een pilot georganiseerd, bedoeld voor scholen die al gebruik hebben gemaakt van onze profielwerkstukstarter. Aan de pilot docententraining zitten kosten verbonden. De prijs voor een docententraining is vanaf € 2760, exclusief reiskosten en is afhankelijk van de groepsgrootte, opzet en duur van het programma.

Aanvraagformulier pilot docententraining

Wil je een docententraining profielwerkstukbegeleiding voor jouw school aanvragen? Vul dan hier het formulier in. Wees er snel bij vanwege beperkte plek. We zullen contact opnemen met de vier gekozen scholen. Ontvang je geen bericht van ons, dan zit de pilot helaas vol. Je zult dan bericht ontvangen na afloop van de pilot als er weer nieuwe aanvragen in behandeling worden genomen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via pucofsociety@let.ru.nl.