Personeelsvereniging Radboud

Met PV-korting naar filmfestival Go Short + WIN-actie!

Datum bericht: 18 maart 2024

Van 3 t/m 7 april barst Go Short weer los. Go Short is hét festival voor korte film en filmtalent van Nederland. Tijdens de vijf dagen van het festival heeft het publiek de keuze uit een breed programma, bomvol korte films uit heel Europa. Van competitieprogramma’s tot Comedy Shorts en van films voor de allerkleinsten tot Late Night programmering, alles komt voorbij.

Het festival is de officiële gateway naar de Oscars, BAFTA’s en de European Film Awards.

Korting

Als lid van PV Radboud kun je met korting naar Go Short. Je betaalt i.p.v. €11,- slechts €7,- voor een filmblok (max. 2 tickets per filmblok).

Je kunt hier de actiecode ophalen waarmee je kaarten met korting kunt bestellen

Extra: WIN-actie!

Namens Go Short mogen wij 2 festivalpassen, en 2x4 kaarten voor een kinderprogramma naar keuze verloten. Kans maken? Stuur voor 1 april een mail met je pv-nummer en de kaarten waar je kans op wilt maken (dus festivalpas of kinderprogramma)naar info@pvradboud.nl

De 16e editie van Go Short vindt plaats van 3 t/m 7 plaats in Nijmegen. Voor meer informatie zie www.goshort.nl