Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Basiscursus moestuinieren

Datum bericht: 12 januari 2023

Leer in één dag hoe je een onkruidvrije en ecologische moestuin aanlegt!

Wil jij op ecologische en duurzame wijze groente telen? Onkruidvrij en met een goede opbrengst? Sam, Jorian en Maarten, de boeren van pluktuin de Gelukkige Groentes, delen deze passie graag met je.

Tijdens deze moestuincursus leer je alles over de basiselementen die ook onderdeel zijn van succes op hun eigen pluktuin. Dit start met een ecologische denkwijze (=samenwerken met natuur), planning van teelten maar ook zeker het efficiënt werken in de moestuin. Door een onkruidvrije moestuin aan te leggen ga je niet alleen meer groentes kunnen oogsten, maar ook meer plezier.

Wat ga je doen?

De basis cursusdag bestaat uit de kennis die noodzakelijk is om met succes en plezier je eigen onkruidvrije en ecologische moestuin aan te leggen. Sam, Jorian en Maarten: “We starten op onze eigen tuin met uitleg over onze werkwijze. In de middag gaan we binnen aan de slag met teeltplanning, bemesting en waar je de spullen vandaan haalt om met succes en plezier groentes in eigen tuin te gaan telen. We zien er naar uit om onze passie met je te mogen delen!”

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.

Praktische gegevens

Voor wie: Beginners en gevorderden
Datum: Zaterdag 18 maart
Locatie: Hatertseweg, Malden (tegenover nr.36)
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Deelnamekosten (inclusief verse vegetarische lunch): 75 euro voor PV leden, niet-
leden 99 euro
Aantal deelnemers: maximaal 20, minimaal 8

Vragen?

info@pvradboud.nl
024 - 36 17186