Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Glans voor de groep - cursus presenteren

Datum bericht: 12 januari 2023

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Oefenen met tips en trics? Meld je dan aan voor de tweedaagse training die de PV aanbiedt in samenwerking met trainer Miel Verstappen. Laagdrempelig, met humor, luchtig, kleine groep en vooral veel doen!

Wat ga je doen?
Je gaat actief aan de slag, ervaringsgericht leren zoals dat heet vanuit de principes van de positieve psychologie: vergroten wat er al is en uitgaan van wat er al goed gaat. Op de eerste dag werken we eerst aan een veilige sfeer zodat iedereen op zijn eigen niveau stappen kan zetten. We gaan om beurten korte presentaties geven die soms ook opgenomen worden. Na deze dag krijg je wat tips en trics mee naar huis en ook een huiswerkopdracht. Daar beginnen we dan dag twee mee. Ook op de tweede dag nemen we zoveel mogelijk op, zodat je na afloop al kunt zien welke stappen je in twee weken hebt kunnen zetten. Dit alles zoveel mogelijk onder toevoeging van speelse werkvormen en functionele humor.

Over de trainer
Miel Verstappen is een ervaren theatermaker en trainer, die na een carrière van 25 jaar in zorg en dienstverlening het roer radicaal omgooide en van zijn hobby zijn werk maakte. Sinds acht jaar is hij als Happy Miel zelfstandig ondernemer en combineert hij zijn zakelijke kennis met al zijn ervaring in het theater. Hij is laagdrempelig en benaderbaar in zijn manier van werken en krijgt mensen makkelijk in beweging. Hij is ervan overtuigd dat leren leuk mag zijn.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Praktische informatie

Wanneer: woensdag 8 en woensdag 29 maart
Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie: Zolder Villa Oud Heyendael, Rene Descartesdreef 21
Kosten: PV-leden €295, niet-leden €345 (inclusief koffie, thee en lunch)
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 8
Docent: Miel Verstappen

Handig om te weten: Onder bepaalde voorwaarden kan deze cursus vergoed worden door je werkgever. Vraag ernaar bij
je HR-afdeling.

Vragen?