Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Vlieg mee met de PV!

Datum bericht: 7 maart 2024

Heb jij altijd al een keer onze campus van boven willen bekijken? Ga dan mee zweefvliegen op één van de volgende data: vrijdag 31 mei, vrijdag 21 juni, vrijdag 23 augustus of vrijdag 6 september.

Vanuit de lucht zie je daarnaast hoe gletsjers in de ijstijd onze omgeving van heuvels hebben voorzien, glinsterend stromende rivieren en je ervaart het contrast tussen stad en natuur. Een adembenemend mooie ervaring!

Lijkt je het wat, dat zweefvliegen?

Op één van de volgende drie data: vrijdag 31 mei, 21 juni, 23 augustus of 6 september kun je meevliegen met een ervaren zweefvlieger. Zo kun je goed ervaren wat zweefvliegen nu eigenlijk is! Uiteraard vliegen we op die vrijdagen over de nabijgelegen campus.

We verwachten je om 15.00 uur op het terras van Boscafé De Zweef (voorheen Zweef Inn) aan de rand van het zweefvliegveld. Zodra de groep van maximaal 14 deelnemers is ingecheckt starten we met de rondleiding door het clubgebouw met uitleg over zweefvliegen en over de gang van zaken op het vliegveld. Aansluitend lopen we naar de startplaats. De laatste deelnemer vliegt plm. 18.00 uur.

Geniet vanaf het terras van het mooie uitzicht, de vliegactiviteiten en al het lekkers dat De Zweef te bieden heeft, terwijl ieder om de beurt het luchtruim kiest. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring! (Gebruik van alcoholhoudende drank vóór de vlucht is niet toegestaan).

We zijn als zweefvliegers afhankelijk van het weer: We vliegen niet als het regent, hard waait, bij slecht zicht of laaghangende bewolking en bij extreem hoge temperaturen. We kunnen pas één tot hooguit enkele dagen vóór de vliegdatum doorgeven of het wel of niet doorgaat.

N.B.: Deelnemers mogen niet langer zijn dan 2 meter en niet zwaarder dan 105 kg. (Heb je last van hoogtevrees of wagenziekte, dan heb je daar in een zweefvliegtuig geen hinder van).

Wil je meer weten over zweefvliegen, neem dan eens een kijkje op onze website www.nijac.nl.

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 31 mei, vrijdag 21 juni, 23 augustus of vrijdag 6 september 2024
Tijd: 15:00-18:30 uur
Kosten: PV leden 45 euro | Niet leden 60 euro
Locatie: Zweefvliegveld Maldens Vlak

Maximaal aantal deelnemers: 14

Aanmelden

Inmiddels zitten alle data vol!

Vragen: info@pvradboud.nl