Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Maak zelf schoonmaakmiddelen

Datum bericht: 8 februari 2024

Houd je van opgeruimd, natuurlijk én schoon? Ga de strijd aan met de plastic flessen in je keukenkastje! Tijdens deze inspirerende workshop leer je hoe je zelf schoonmaakmiddelen maakt en welke natuurlijke ingrediënten je kunt toevoegen voor een desinfecterende werking en lekkere geur. Zelf schoonmaakmiddelen maken bespaart geld, is leuk om te doen én is goed voor het milieu.

Producten en recepten voor thuis

Inbegrepen in de prijs zijn onder andere alle ingrediënten die nodig zijn voor het maken van 3 schoonmaakproducten. De producten die je maakt zijn van jou. Ook ga je naar huis met in totaal 6 recepten voor natuurlijke schoonmaakproducten. Na deze workshop weet je precies hoe je thuis eenvoudig opnieuw de recepten maakt. Dat geeft je een leven lang duurzaam poetsplezier :)

Het is erg fijn als je zelf een leeg (jam)potje meeneemt én twee (of meer) lege flessen of flacons van 1 of 2 liter. De lege flacons van vloeibare wasmiddelen zijn handig. Als dit niet lukt, geen probleem: er is altijd wat reserve.

Aanmelden

Iedereen is welkom, ook als je geen schoonmaakprinses of duurzaamheidsridder bent.

Klik hier om je aan te melden

Praktische informatie

Datum: Woensdag 27 maart
Tijd: 19:30-21:30
Locatie: Villa Oud Heyendael
Kosten deelname: PV-leden €37,50 niet-leden: € 52,50
Aantal deelnemers: max. 15 personen. De workshop gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen.

Meer weten?

De workshop wordt verzorgd door Anke van Dijk van climatechain. Climatechain helpt mensen om duurzamer te leven. Met inspiratie, tips en lifehacks voor de dagelijkse dingen in de drukte van alle dag. Hoe kun je groene gewoontes ontwikkelen en vasthouden? Kijk op climatechain.nl.