Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

PV Culinair: Hemelse High Beer proeverij

Datum bericht: 12 september 2023

Brouwerij de Hemel is een van de bekendste bierbrouwerijen van Nijmegen en bevindt zich ook nog eens op een van de mooiste plekken in de stad. De geboorte van de brouwerij vond echter plaats in 1983 in Heumen. Hier opende Brouwerij de Raaf als eerste Nederlandse speciaal bier brouwerij haar deuren. Twee verhuizingen, een naamswijziging en 16 jaar later vestigde Brouwerij De Hemel zich in de Commanderie van St. Jan in Nijmegen.

Vanaf het begin heeft de nadruk altijd gelegen op het brouwen van speciale bieren. Bieren die afwijken van wat de grote brouwers zoal in de vakken leggen. Ook het lokale en onafhankelijke zijn belangrijke eigenschappen van De Hemel.

Speciaal voor PV leden organiseren we  op donderdag 12 oktober een High Beer proeverij waarbij je zelf kennis kunt maken met deze unieke brouwerij en natuurlijk ook hun zelf gebrouwen bieren!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de High Beer bierproeverij worden verschillende bieren geserveerd met daarop afgestemd een aantal bourgondische hapjes. Ben je benieuwd naar deze smaaksensatie, meld je dan aan voor deze proeverij bij brouwerij De Hemel.

Praktische informatie:

Datum: Donderdag 12 oktober 2023
Tijd: 19:30u| Inloop vanaf 19:00u
Locatie: Brouwerij De Hemel, Franseplaats 1, 6511VS Nijmegen
Kosten: PV leden 17,50 euro| Niet leden 30 euro


Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.