Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Workshop Effectief lui zijn!

Datum bericht: 18 januari 2024

Foto: Pixabay

De werkdruk is hoog. Prikkels en afleiding zijn overal om je heen. Je staat constant aan. Soms wil je gewoon even luieren, niets doen, je vervelen, lui zijn, toch?! Maar hoe doe je dat, lui zijn?
En mag dat wel? Waarom zou je je vervelen als dat niet hoeft, als je je tijd nuttig kan gebruiken? Ons hoofd vindt wat van LUI zijn. Het heeft een negatieve lading. Maar niets doen, luieren, lui zijn, heeft ook positieve effecten. Het is ook iets doen, zonder (prestatie)doel, dus gewoon omdat je er blij van wordt. Dit maakt je hoofd leeg, zorgt voor overzicht en ruimte. Luieren stimuleert en bevorderd creativiteit. Dus weg met die negatieve overtuiging en leer EFFECTIEF LUI ZIJN.

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop gaan we door middel van diverse interactieve oefeningen kijken naar wat lui zijn betekent. Ook gaan we aan de slag met voelen wat het verschil is tussen bezig zijn, om het bezig zijn, met effectief aan de slag gaan. Met lui zijn vanuit onverantwoordelijkheid en lui zijn vanuit eigendom nemen over je tijd. Wat het je oplevert? Een stukje grenzen bewaken, mindfulness, werkgeluk, stil staan,  effectief aan de slag gaan met de dingen die je wilt doen en letterlijk even NIETS kunnen doen voor 2 minuten.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden

Praktische informatie:

Wanneer: donderdag 29 februari 2024
Hoe laat: 19.30 uur
Waar: Villa Oud Heyendael, Rene Descartesdreef 21, Nijmegen
Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 30
Deelname kosten: PV leden 15 euro, niet leden 30 euro

Vragen? info@pvradboud.nl