Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Zeilen, ook iets voor jou?

Datum bericht: 7 november 2022

Zoek jij rust of juist een actieve beleving? Zeilen heeft het allemaal! Het klotsende water, de wind door je haren, soms rustig kabbelend en relaxed, soms vol actie en avontuur. De wind en het weer bepalen in welke modus je geniet op het water.

Bij zeilvereniging Voordewind kan ook jíj genieten van al het moois dat de zeilsport te bieden heeft. Ervaring is niet nodig. Wij bieden een beginnerscursus aan, waarbij onze instructeurs je de basis van het zeilen bijbrengen. Naast de theorie, oefen je veel in de praktijk. Na het behalen van je brevet, kun je, onder makkelijke omstandigheden, zelfstandig met onze boten zeilen.

Heb je al wel ervaring, maar twijfel je of je skills nog voldoende zijn, dan kun je je inschrijven voor de opfris/vervolgcursus. In deze cursus bieden we je een pakket op maat, waarbij je de onderdelen waar je extra aandacht aan wilt besteden, gaat trainen.

Heb je voldoende ervaring om zelfstandig te zeilen? Dan zeil je een keer samen met één van onze instructeurs. Zij beoordelen of je zeilvaardigheden voldoende zijn. Als dit zo is, dan kun je direct lid worden en onze boten reserveren.

Voordewind is een gezellige vereniging waarbij we de liefde voor de zeilsport met elkaar delen. Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd en samen voeren we de klussen uit, die gedaan moeten worden om de vereniging draaiende te houden.

Ben je enthousiast geworden? Kijk dan voor meer informatie over onze vereniging op onze website.