Personeelsvereniging Radboud

Nieuwe contactpersoon Stichting Financieel in Balans

Datum bericht: 27 maart 2024

De stichting Financieel in Balans (voorheen Radboud Hulpfonds) biedt medewerkers van het UMC en de RU hulp en ondersteuning bij financiële problemen.

Met het vertrek van Bertine Rieken zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe contactpersoon. Deze hebben we gevonden in Silvia Janssen:

Silvia Janssen

“Afgelopen jaar heb ik als vrijwilliger (Buddy) bij Stichting schuldhulpverlening gemeente Berg en Dal mensen geholpen met financiële zorgen. Dat vind ik dankbaar werk en ik ben blij dat ik deze taak voor de Stichting Financieel in Balans mag gaan uitvoeren."

Silvia neemt de aanvragen voor financiële hulp in behandeling. Dat kan betekenen ondersteuning bieden bij het op orde brengen en houden van het ‘huishoudboekje’ of bij het aanvragen van bijvoorbeeld huursubsidie of kind gebonden budget etc. Of het kan zijn dat er een tijdelijke lening (renteloos) wordt verleend die via het salaris stapsgewijs weer wordt terugbetaald.

De Stichting is gebaseerd op collectiviteit en solidariteit. Medewerkers van Radboudumc en Radboud Universiteit kunnen donateur worden. Hoe meer mensen een bijdrage leveren, hoe meer collega’s geholpen kunnen worden.

Ons doel is en blijft daar waar nodig zoveel mogelijk medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc financiële hulp bieden en met zoveel mogelijk donateurs hieraan bijdragen.

Wil je meer weten? Heb je een vraag? Of wil je donateur worden?

Kijk op onze website: Stichting Financieel in Balans - Hulpfonds (ru.nl)