Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Bridge

Bridgen is zowel voor leden als voor niet leden van de Personeelsvereniging Radboud. Instap is op elk niveau mogelijk!

Wanneer?

In maart 2023 is de “Bridgeclub PV Radboud” gestart. Iedereen die enige kennis van het spel heeft, is van harte welkom. Op dit moment zijn er 8 leden en we hebben een limiet van 20 leden.

Er wordt gespeeld, in de oneven weken op woensdagmiddag van 14:00 tot uiterlijk 17:00 uur in Villa Oud Heyendael. Er is deskundige begeleiding met de nodige bridgekennis aanwezig. Af en toe zal een thema uitgelegd of uitgediept worden aan het begin van de bridgemiddag, maar het spelen blijft altijd voorop staan.

Competitie

We spelen in principe elke bijeenkomst een interne competitie, maar ontspannen en gezellig spelen staat voorop. Je hoeft niet perse als paar aan te melden/aanwezig te zijn; als je dat aangeeft dat wordt voor een bridgepartner gezorgd.

Programma 2024

3 januari, 17 januari, 31 januari, 14 februari, 28 februari, 13 maart, 27 maart, 10 april, 24 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni, 19 juni, 3 juli, 17 juli, 31 juli, 14 augustus, 28 augustus, 11 september, 25 september, 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 20 november, 4 december, 18 december

Mogelijk vervallen in de maanden juni-augustus één of meer middagen, ook afhankelijk van de opkomst.

Aanmelden

Je kan je hier aanmelden.

Contact

Wil je lid worden van onze gezellige club en deze nog leuker maken en de competitie nog spannender? Geef je dan op via deze aanmeldlink. Als jouw aanmelding en betaling compleet zijn ontvang je verdere informatie. Voor vragen over de bridgeclub kun je mailen naar Stef Migchelbrink: pvbridge-info@kpnmail.nl
Voor algemene vragen kun je terecht bij Radboud Senioren of het PV-bureau.

Contributie

Er wordt 25 euro per jaar aan contributie gevraagd aan leden van de PV en 50 euro voor gasten, als vergoeding voor koffie/thee en vervanging van spelmaterialen.