Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Duiken

Lijkt het je leuk om te leren duiken? Of heb je misschien al een brevet gehaald en wil je je skills op peil houden? Meld je dan eens aan voor een introductieduik bij Duikclub de Oost Nederlandse Duikers!

De Oost Nederlandse Duikers

Duikclub de Oost Nederlandse Duikers is begin jaren 90 ontstaan uit initiatief van studenten van de Radboud Universiteit. Deze gezellige duikvereniging telt op dit moment een 60-tal leden en heeft haar vaste stek op de Groene Heuvels, inclusief een clubhuis met douche, toilet, compressor en bar. Tijdens het winterseizoen wordt geoefend in zwembad de Plons in Beuningen.

Duiken voor iedereen

Duikclub de Oost Nederlandse Duikers is geen commerciële club. Dat maakt dat duiken bij hen voor iedereen betaalbaar is. Als PV lid krijg je ook nog eens een aantrekkelijke extra korting. Voor een introductieduik (tijdsduur totaal 3 uur) betaal je namelijk slechts 25 euro i.p.v. 40 euro.  Wil je een brevet halen? Dat kan ook: de Oost Nederlandse Duikers bieden de volgende opleidingen aan:

- Het basis brevet, Open Water Scuba Diver, internationaal erkent tot 18 meter diepte:
  Prijs voor PV leden 340 euro incl. 1 jaar lidmaatschap (reguliere prijs 425 euro).

- Het vervolg brevet Advanced Scuba Diver, internationaal erkent tot 40 meter diepte:

Prijs voor PV leden 245 euro incl. 1 jaar lidmaatschap

(reguliere prijs 325 euro).

Meld je aan voor een introductieduik!

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, bijvoorbeeld Nitrox, Rescue, Specialitys, Divemaster. Je kunt zelfs doorgaan tot Instructeur! Wil je ook een keer een introductieduik maken? Neem dan contact op met Jan Willem van Gelder via tel: 06-5776 4602 of mail: jwvangelder13@gmail.com.

Meer weten over deze club: bekijk hier hun website