Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Hardlopen

@ Fotoclub Flash

Waar?

Hardlopen doe je bij HIT '91, dat staat voor Hardlopers In Training 1991. Wij zijn een jonge en enthousiaste hardloopclub, onder de paraplu van PV Radboud. In de afgelopen jaren is een leuke club ontstaan, die het gat probeert te vullen tussen het lopen in je eentje en de vaak (te) massale atletiekverenigingen. Omdat de kwaliteit daar niet onder mag lijden, trainen we onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren trainers.

Voor wie?

Binnen een hardloopgroep bestaan natuurlijk meerdere niveaus en ambities. Bij HIT '91 word je ingedeeld in een groep van je eigen niveau. Voor iedereen proberen we een programma op maat te maken. Beginners kunnen zo kennis maken met het hardlopen en voor gevorderden wordt de mogelijkheid gecreëerd om hun prestatieniveau te verbeteren. Bij HIT '91 heerst een ongedwongen sfeer waarbij er niets moet en bijna alles mag!

Wanneer?

Iedere maandag van 17.00 - 18.30 uur vanuit de kantine van de atletiekbaan Brakkenstein (aan de Heemraadstraat). Afhankelijk van het seizoen gaan we de bossen in bij Heumensoord, trainen we op de weg of blijven we op de atletiekbaan

Aanmelden

Heb je belangstelling om een keer mee te doen? Neem dan contact op met de coördinator voor een kennismaking. Definitieve inschrijving loopt via het PV-bureau.

Contact

De contactpersoon voor HIT'91 is Eliska de Winter.
Voor algemene vragen en om je aan te melden kun je contact opnemen met het PV-bureau.
De club heeft een eigen website met veel extra informatie.

Contributie

De contributie voor leden van PV Radboud is in 2024 vastgesteld op € 70,- per jaar. Voor niet-leden bedraagt de contributie € 100,- per jaar.

TIP: Meetrainen wanneer het jou uitkomt of voor kortere tijd?
Het is, onder voorwaarden, mogelijk om een HIT'91 Knipkaart aan te schaffen. Hiermee kun je 12 keer meetrainen op de momenten die jou het beste uitkomen. De kosten bedragen 30 euro voor PV leden en 45 euro voor niet-leden en de kaart is een halfjaar geldig.  Je bestelt de Knipkaart hier