Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Tafeltennis

@ Fotoclub Flash

Waar?

Tafeltennissen doe je bij Tafeltennis Vereniging Radboud, dat al 66 jaar bestaat. Van de 23 leden zijn er 20 actief in de Nijmeegse Bedrijfs Tafeltennis Federatie (NBTF) competitie. De trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wat doet Tafeltennis Vereniging Radboud?

We trainen wekelijks op dinsdagavond tussen 20:00 en 21:30 uur in het Gymnasion in Multizaal 5.

Daarnaast worden er ook competitiewedstrijden gespeeld door vijf teams. Dit vindt wekelijks op de vrijdagavond plaats tussen 19:30 – 23:00 in het Gymnasion, of uit op andere avonden en op andere locaties in Nijmegen. Er is een najaar competitie van half september tot eind december en een voorjaarscompetitie van half januari tot eind april.

Verder wordt er ieder jaar een heel gezellig kersttoernooi, een clubkampioenschap en het Hellenkamptoernooi georganiseerd, genoemd naar de oprichter van de vereniging. Tijdens dit laatste toernooi komen spelers van verschillende niveaus tegen elkaar uit en is er een puntentelling volgens het 'handicap'-systeem, waarbij het niveau van de deelnemers wordt meegenomen.

Contact

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden! Heb je interesse om kennis te maken met de tafeltennisclub? Neem dan even contact op met Frans Cremers of Elly Willems, of kijk voor meer informatie op de website van Tafeltennis Vereniging Radboud.
De definitieve aanmelding loopt vervolgens via het PV-bureau.

Contributie

De contributie voor leden van PV Radboud is in 2023 vastgesteld op € 90,- per jaar. Voor niet-leden bedraagt de contributie € 120,- per jaar.