Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Zeilen

@ Fotoclub Flash

Waar?

Radboud Zeilvereniging Voordewind is een tak van PV Radboud waarin het plezier in zeilen wordt gedeeld. Van begin april tot eind oktober kunnen de leden en gastleden van Radboud Zeilvereniging Voordewind zeilen met een van de vier open zeilboten.

Twee boten liggen in jachthaven Hanzeland aan de Gouden Ham bij Maasbommel. Twee andere boten liggen in jachthaven 't Loo aan de Kraayenbergse plassen bij Linden.

Nieuwe leden moeten een introductie volgen voordat ze boten van de vereniging mogen huren, onder andere ter toetsing van hun zeilvaardigheid.

Evenementen

Ieder jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals een tweedaagse tjalktocht, een Frieslandweekend, een Frieslandtrektocht en kajuitzeilen op het IJsselmeer. Deze evenementen worden aangekondigd onder ‘Sport actueel’ en in de nieuwsbrief.

Contact

Informatie vind je op de website van Radboud Zeilvereniging Voordewind. Wil je een keer kennismaken met de zeilvereniging? Neem dan contact op met Voordewind via secretariaat@voordewind.info. De definitieve aanmelding loopt via het PV-bureau.

Contributie

De contributie voor leden van PV Radboud is € 90,- per jaar. Voor niet-leden bedraagt de contributie € 119,- per jaar. Dit bedrag is inclusief de huur van een boot, wanneer blijk is gegeven van voldoende zeilervaring.