Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Radboud Academy met korting

De Radboud Universiteit is steeds meer een ontmoetingsplek waar mensen zich samen verder kunnen ontwikkelen. Ook na het behalen van je diploma. Met jaarlijks gemiddeld 750 cursussen, trainingen en lezingen in diverse vakgebieden met Radboud Academy als overkoepelend centrum – bieden we waardegedreven programma’s voor kritische professionals en enthousiaste leergierigen. Of je nu extra kennis wilt opdoen, praktische vaardigheden wilt bijspijkeren, je blik wilt verruimen of nieuwe inzichten wilt verwerven in een inspirerend leernetwerk. Blijf van betekenis in deze snel veranderende samenleving!

Altijd 10% korting voor PV leden

Om je te blijven stimuleren bij je ontwikkeling, krijg je als lid van de PV per 1 januari 2023 10% korting op de bij- en nascholing van de Radboud Universiteit die opgenomen staat in de portal van Radboud Academy. Er zit geen maximum bedrag aan de korting en je mag meerdere keren per jaar gebruik maken van de kortingsregeling. De korting is echter niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen of financiële voordelen. Bachelors, masters, beroepsopleidingen, big-opleidingen en maatwerktrajecten zijn uitgesloten.

Bekijk hier het volledige cursusaanbod of blijf op de hoogte van het nieuwe cursusaanbod door dit formulier in te vullen.

Tip: Interessante For the Curious-cursussen vanaf januari:

Levensstijl en Gezondheid

Het nieuwe jaar beginnen met goede voornemens? Dan is de vierdelige For the Curious-cursus Levensstijl en Gezondheid iets voor jou! Tijdens de cursus ontdek je de nieuwste inzichten en onderzoeksresultaten van de belangrijke aspecten die bijdragen aan een gezond leven: beweging, voeding, slapen en een goede balans tussen lichaam en geest. De cursus is toegankelijk voor een breed publiek en start op 18 januari 2023. Iedere avond kent een verrassende invalshoek en wordt op een toegankelijke en interactieve manier gepresenteerd.

Speciaal voor onze collega’s binnen de Radboud Universiteit geeft Radboud Academy een korting van 10% op het basisprogramma.

Revolutie & Democratie: Achtergronden van een Urgente Kwestie

Vanuit politiek-historisch, filosofisch, staatsrechtelijk en levensbeschouwelijk perspectief onderzoeken we tijdens de vijfdelige For the Cirous-cursus Revolutie en Democratie wat revolutie en moderne democratie met elkaar verbindt. Beseffen wij wel wat het betekent dat onze vrijheid en democratie gegrond zijn in de grote Revoluties van de achttiende eeuw, de Amerikaanse van 1776 en de Franse van 1789? Deze cursus is toegankelijk voor een breed publiek en start op 18 januari 2023. Iedere avond kent een verrassende invalshoek en wordt op een toegankelijke en interactieve manier gepresenteerd.

Speciaal voor onze collega’s binnen de Radboud Universiteit geeft Radboud Academy een korting van 10% op het basisprogramma.

Complottheorieën

Waar komen complottheorieën vandaan en hoe kan het dat mensen er gevoelig voor zijn? Waarom gelooft de één in een theorie die voor de ander totaal ongeloofwaardig is? Hoe kan een theorie die klein begint steeds uitgebreider en complexer worden? En wat voor gevolgen kunnen complottheorieën hebben, als ze voor een grote groep mensen de meest aannemelijke verklaring lijken? Op deze vragen gaan we in tijdens deze vierdelige For the Curious-cursus Complottheorieën. Daarbij staan onder andere antisemitisch complotdenken vanaf de late middeleeuwen tot in coronatijd en complottheorieën rondom de verkiezingen in de Verenigde Staten centraal. Deze cursus is toegankelijk voor een breed publiek en start op 28 februari 2023. Iedere avond kent een verrassende invalshoek en wordt op een toegankelijke en interactieve manier gepresenteerd.

Speciaal voor onze collega’s binnen de Radboud Universiteit geeft Radboud Academy een korting van 10% op het basisprogramma.

Masterclass Artificial Intelligence (AI) for Business

Op 7 februari 2023 organiseert Radboud Academy in samenwerking met het MKB Datalab de 1-daagse Masterclass Artificial Intelligence (AI) for Business in samenwerking met het MKB Datalab. In deze masterclass nemen prof. dr. Tom Heskes en Freek van den Bergh van Machine2Learn deelnemers mee in de mogelijkheden van AI en inspireren praktijkvoorbeelden van andere MKB bedrijven met concrete toepassingen. De masterclass is geschikt voor directeuren, managers en technische professionals van MKB bedrijven die zich in de start- of verkenningsfase van het werken met AI bevinden.

Speciaal voor onze collega’s binnen de Radboud Universiteit geeft Radboud Academy een korting van 10% op het basisprogramma.