Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Partner worden van PV Radboud?

Beter gevonden worden door (nieuwe) klanten (in regio Nijmegen)?

Steeds meer Nederlanders kopen liever bij een lokale ondernemer dan bij landelijke ketens. Bijna driekwart (71%) vindt dat zij zelf een bijdrage moeten leveren om lokaal ondernemerschap te steunen en dezelfde hoeveelheid geeft aan dit sinds de pandemie nog belangrijker te vinden. Wilt u ook beter gevonden worden door nieuwe klanten uit de regio Nijmegen? Word dan partner van de personeelsvereniging van de Radboud Universiteit en het Radboudumc!

PV Radboud?

PV Radboud is dé personeelsvereniging van de Radboud Universiteit en het Radboudumc. Sinds de oprichting in 1967 zet zij zich in om haar leden te binden, hen mogelijkheden te bieden voor ontspanning en persoonlijke ontwikkeling en het onderling contact tussen medewerkers van de universiteit en het ziekenhuis te versterken.

Wat kan PV Radboud voor u betekenen?

Op dit moment heeft PV Radboud bijna 6.000 leden en dit aantal groeit gestaag door. Als partner heeft u toegang tot deze zeer betrokken lokale doelgroep. Onze leden zijn woonachtig in o.a. Noord-Brabant, Zuid-Limburg en natuurlijk Gelderland.

Als partner:

- Brengen wij uw organisatie onder de aandacht bij 6000+ hoogopgeleide medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc;
- Kunt u meerdere keren per jaar uw aanbod extra onder de aandacht brengen via onze maandelijkse nieuwsbrief;
- Promoot u gericht uw aanbod in ons jaarlijks digitaal verspreidde PV kortingenoverzicht;
- Worden uw bedrijfsgegevens getoond op onze website;
- Zijn uw gegevens ook zichtbaar in de speciale PV Radboud-app;
- En wordt uw aanbod eveneens onder de aandacht gebracht bij medewerkers van ROC Nijmegen, @vocampus en Peveka Kalorama die ook gebruik maken van de PV Ledenpas. In totaal zo’n 1.500 extra potentiële klanten.

Duurzame relaties opbouwen

Zowel het Radboudumc als de Radboud Universiteit vinden duurzaamheid erg belangrijk. Dit beogen wij als Personeelsvereniging ook in samenwerking met onze partners. Veel van hen zijn partner sinds het begin van onze oprichting. Wij hanteren diverse partnerpakketten. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag de mogelijkheden voor samenwerking toe.

Wilt u:

  • Uw doelgroepbereik uitbreiden met meer dan 6000+ medewerkers?
  • Een duurzame samenwerkingsrelatie aangaan?
  • Meer lokale klanten?
  • Uw unieke dienst of product onder de aandacht brengen?

Neem dan contact met ons via dit formulier.