Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Nieuwsbrieven PV Radboud

Als lid van de PV Radboud, maar ook als belangstellend niet-lid, kun je via onze nieuwsbrieven op de hoogte worden gehouden van nieuws en activiteiten. Wanneer je lid bent, krijg je onze nieuwsbrieven automatisch toegestuurd via de mail. Ben je geen lid van de PV? Dan kun je je abonneren onder aan de pagina.

Nieuwsbrieven van de PV

Er zijn drie soorten nieuwsbrieven:

 • Een algemene nieuwsbrief, waarin ook alle activiteiten vermeld zijn die door of met bemiddeling van de PV Radboud worden georganiseerd. Deze nieuwsbrief wordt maandelijks via de mail toegestuurd aan alle leden van de PV Radboud en aan geïnteresseerde niet-leden die zich hiervoor hebben aangemeld.

  De nieuwsbrief Radboud Senioren met nieuws en activiteiten speciaal voor postactieve leden van de PV Radboud is ook opgenomen in deze nieuwsbrief.

 • Een nieuwsbrief met nieuws en speciale aanbiedingen van de leveranciers die korting geven aan houders van het PV-pasje. Deze nieuwsbrief wordt aan het begin van de maand via de mail toegestuurd aan de leden van de PV Radboud.

 • Nieuws op Maat (NOM) is een speciale nieuwsbrief met recente berichten over een specifiek onderwerp. NOM wordt gebruikt om je direct te informeren over actuele onderwerpen naar keuze.
  De verschillende specifieke NOMs zijn gericht op:
  - sport, recreatie, cultuur & reizen
  - evenementen & concerten
  - kunst & literatuur
  - producten & diensten
  - ouders met jonge kinderen
  - post-actieven (senioren)

  Wil je je aanmelden voor een bepaald NOM onderwerp? Stuur dan een mail naar info@pvradboud.nl en laat weten in welke soorten actueel nieuws je geïnteresseerd bent.

Afmelden nieuwsbrief

Wil je liever de algemene nieuwsbrief of leveranciersnieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je afmelden door een mail te sturen naar info@pvradboud.nl. Vermeld hierin welke nieuwsbrief het betreft en wat je lidmaatschapnummer is.