Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

PV locaties

De PV Radboud is gevestigd in Villa Oud-Heyendael (VOH) aan de René Descartesdreef 21.

Villa Oud-Heyendael

Bijna alle activiteiten van PV Radboud worden in de villa georganiseerd. Ook het PV-bureau is op deze locatie gehuisvest, evenals de ondersteuning van de PV-activiteitengroepen. VOH is dus hét centrale punt van de PV Radboud. Op de geschiedeniswebsite noviomagus.nl is een korte geschiedenis te vinden van onze villa.

Een aantal activiteiten van PV Radboud vinden plaats op andere locaties op de campus, zoals het Klein Atelier aan de Kapittelweg 54-52, waar cursussen worden gegeven die bijzondere eisen stellen aan ruimte en faciliteiten (pottenbakken en boetseren) en een kelderruimte onder Huize Heyendael (kasteeltje) (Geert Grooteplein Noord 9) voor de biljartclub.

Vergaderruimte

Ook externe partijen kunnen onder voorwaarden vergaderen in Villa Oud-Heyendael. Reserveren kan via het PV-bureau: info@pvradboud.nl.

Parkeren Villa Oud-Heyendael

Voor Villa Oud-Heyendael zijn een aantal parkeergelegenheden. Dit zijn er niet veel, en deze parkeerplaatsen zijn daarom alleen bedoeld voor oudere bezoekers of wanneer je slecht ter been bent. Indien je hiervoor toestemming hebt, rijdt dan rustig naar de slagboom aan de René Descartesdreef, deze gaat vanzelf open.

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid voor alle anderen is P7. Dit is de parkeerplaats naast het Gymnasion en is minder dan vijf minuten lopen van de VOH (via Erasmuslaan en oversteken Heyendaalseweg). Hier kun je na 18:00 uur en in het weekend gratis parkeren. Daarnaast kun je terecht bij P4 (voor Neurologie/Geriatrie, Radboudumc-tarief).

Klik hier voor een plattegrond van de campus (pdf, 1,5 MB) met alle parkeergelegenheden. (De VOH is het grijze gebouw tussen Radboudumc en Radboud Universiteit in met huisnummer 21).
Klik hier voor meer informatie over de parkeergelegenheden van Radboudumc.