Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

PV Radboud

PV Radboud is de personeelsvereniging voor alle medewerkers en gepensioneerden van de Radboud Universiteit Nijmegen en Radboudumc. Ook partners van de leden van de PV Radboud zijn welkom als lid. PV Radboud telt meer dan 7000 leden. PV Radboud organiseert allerlei activiteiten en biedt interessante kortingen aan.

Doelstelling PV Radboud

Statutair heeft PV Radboud als doelstellingen om mensen te binden, hen mogelijkheden te bieden voor ontspanning en persoonlijke ontwikkeling en het onderling contact tussen medewerkers van de universiteit en het ziekenhuis te versterken. Met deze doelstellingen in het achterhoofd worden alle activiteiten georganiseerd.

Vrijwilligersorganisatie

Vrijwilligers maken de activiteiten van PV Radboud mogelijk. Zij doen dit werk omdat ze het leuk vinden en graag met anderen samenwerken. Ze zetten zich met veel enthousiasme in voor collega's, oud-collega's en voor de campus als geheel. Vind jij het leuk om als vrijwilliger actief te worden voor de PV Radboud? Stuur dan een mailtje naar info@pvradboud.nl.
Naast vrijwilligers wordt PV Radboud ook financieel en organisatorisch ondersteund door de universiteit en het ziekenhuis.

PV Radboud website

Alle informatie over de activiteiten van de PV Radboud is te vinden op deze website. Deze is openbaar toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft.

Lees meer over het lidmaatschap van PV Radboud.