Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Biljarten

biljart_20160107

Wie?

Biljartclub 'Het Kasteeltje' is een kleine, gezellige club. In de kelder van Huize Heyendael heeft de club de beschikking over twee biljarttafels. Recent zijn de biljarts voorzien van nieuwe lakens en banden. Keu's zijn voorhanden. Het is een club voor dames en heren!

Wanneer?

Op werkdagen kan er dagelijks gebiljart worden van 10.00 - 23.00 uur. Er worden geen lessen gegeven, maar de nieuwe leden worden wel de fijne kneepjes van het biljarten geleerd.

Speciale activiteiten:
• Ledencompetitie van september tot juli, iedere dinsdagmiddag van 13.00 - 17.00 uur en donderdagavond van 20.00 - 23.00 uur.
• Driebanden-competitie op woensdagavond.
• Clubkampioenschappen in oktober.
• Jaarlijks kersttoernooi in december.
• Pinkstertoernooi in eigen clubgebouw Huize Heyendael.

Aanmelden

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Wil je een keertje mee biljarten als kennismaking: neem dan contact op. De definitieve aanmelding gaat via het PV-bureau.

Contact

De contactpersoon voor biljart is Hans van Buul. Voor algemene vragen en om je aan te melden kun je contact opnemen met het PV-bureau.

Contributie

De contributie voor leden van PV Radboud is in 2024 vastgesteld op € 37,00 per jaar. Voor niet-leden bedraagt de contributie € 62,00 per jaar.