Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Korte wandelingen

Radboud Senioren Wandeling

Wat?

De korte wandelingen worden georganiseerd door Radboud Senioren en zijn toegankelijk voor alle leden. De wandelingen kunnen worden omschreven als rustig doorstappen op geplaveide wegen of bospaden. Er wordt gepauzeerd als dat nodig is en de wandeling wordt meestal afgesloten met een drankje.

Je kunt ook meedoen aan de lange wandelingen.

Wanneer?

Er wordt maandelijks op een dinsdag gewandeld met de personen die zich hebben aangemeld. De korte wandeltochten van ongeveer 7 km vinden plaats in de regio. We vertrekken vanaf verschillende plaatsen om 10:30 uur. Het startpunt wordt bij de aanmelding bekend gemaakt.

De eerstvolgende wandeling staat enkele dagen voor de wandeltocht omschreven in de agenda van Radboud Senioren en in het linkermenu van deze pagina.

In verband met het coronavirus dient er rekening gehouden te worden met 1,5 meter afstand tijdens het wandelen

Programma 2023:
dinsdag:24 januari, 14 februari, 14 maart, 18 april, 9 mei, 13 juni, 11 juli, 15 augustus, 12 september, 17 oktober, 7 november en 12 december

Aanmelden

Aanmelden voor een wandeling op de avond voor de wandeltocht kan telefonisch tussen 19:00 en 20:00 uur bij de coördinator (Annelie Schellekens, tel: 06-15470693).

De coördinatoren gebruiken een mailinglijst om de wandelingen aan te kondigen. Je kunt je op die lijst laten plaatsen door contact op te nemen.

Contributie

Er wordt geen contributie gevraagd. Bij bijzondere tochten (bijvoorbeeld buiten de regio, met vervoer) wordt een kostenverrekening toegepast.