Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Sportieve wandelingen

RSwandeling-lng1

Wat?

Sportief wandelen wordt georganiseerd door Radboud Senioren en is toegankelijk voor alle leden. De wandeltochten worden omschreven als stevig doorstappen op geplaveide wegen of bospaden. Er zijn meestal een paar pauzes, met indien mogelijk een horecagelegenheid. Dat geldt ook voor de afsluiting met een drankje.

Je kunt ook meedoen met de korte wandelingen.

Wanneer?

Er is maandelijks op woensdag een wandeling van 12 à 15 km met de personen die zich voor die wandeling aanmelden. De sportieve wandeltochten vinden plaats in de regio of (na een korte bus-, auto- of treinreis) in de verdere omgeving. We vertrekken vanaf verschillende startplaatsen om 10:00 uur. De vertrekplaats wordt bij de aanmelding bekend gemaakt.

De precieze beschrijving van de wandelingen kun je vinden in de agenda van Radboud Senioren en op deze pagina in het linkermenu, die enkele dagen voor de wandeltocht bekend wordt gemaakt.

Programma 2024:

woensdag: 3 januari, 7 februari, 13 maart, 3 april, 22 mei, 26 juni, 4 september, 9 oktober, 20 november en 11 december

Aanmelden

Aanmelden voor een wandeling op de avond voor de wandeltocht kan telefonisch tussen 19:00 en 20:00 uur bij de coördinator (Annelie Schellekens, tel: 06-15470693).

De coördinatoren gebruiken een mailinglijst om de wandelingen aan te kondigen. Je kunt je op die lijst laten plaatsen door contact op te nemen.

Contributie

Er wordt geen sportbijdrage gevraagd. Bij bijzondere tochten (bijvoorbeeld buiten de regio, met vervoer) wordt een kostenverrekening toegepast.