Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Radboud Senioren en haar 8e Lustrum

Datum bericht: 26 oktober 2023

Op 19 oktober vierde de PV Radboud Senioren haar 40-jarig bestaan, het 8e Lustrum.

Ruim voor de deuren van de Vereeniging open gingen, verzamelden de eerste bezoekers zich in de hal in afwachting van de koffie met iets lekkers waarmee de dag van start zou gaan.

Nadat Wim Brand, voorzitter van de commissie Radboud Senioren, iedereen welkom had geheten, werden Marian de Jong en Ineke Wienen benoemd tot lid van verdienste, met de bijbehorende oorkonde. Dit voor hun jarenlange inzet om aansprekende activiteiten te ontwikkelen en te begeleiden.

Als gastspreker was Thomas Verbogt bereid gevonden om iets over ‘zijn’ Nijmegen te vertellen. Hij is hier geboren en getogen, heeft er Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd en komt er nog geregeld.
Hij vertelde smakelijk over zijn avonturen en escapades als kind, las ter illustratie voor uit zijn columns en ontmoette veel herkenning bij zijn toehoorders.

Na deze nostalgisch-vrolijke hoofdmoot van de ochtend ging de bar open, ook heel belangrijk bij een feestelijk gebeuren. Vervolgens gingen de deksels van de pannen voor een warme buffetlunch.

Al met al kunnen we terug kijken op een geslaagde viering. Nu duurt het weer 5 jaar tot het volgende lustrum.

Maar zo lang hoeft u niet te wachten om oude collega’s en nieuwe leeftijdgenoten te ontmoeten of samen iets te ondernemen. De PV Radboud Senioren biedt afwisselende activiteiten door het jaar heen. Zoals iedere maand een interessante lezing, korte en sportieve wandelingen en nog veel meer.
Kijk eens op de website van de PV Radboud. Daaronder is een apart deel gewijd aan de Senioren.

We zien u graag.

Commissie PV Radboud Senioren