Personeelsvereniging Radboud
Zoek in de site...

Over Radboud Senioren

Radboud Senioren

Naast de activiteiten voor alle leden worden er binnen PV Radboud ook activiteiten specifiek voor gepensioneerde medewerkers en hun partners georganiseerd. Zo willen we jou als oud-medewerker de mogelijkheid bieden om contact te houden oud-collega’s en met de Radboud gemeenschap. Onder de vlag Radboud Senioren kun je deelnemen aan een breed aanbod van sociale, culturele, sportieve en ontspannende activiteiten. De activiteiten van de Radboud Senioren zijn uiteraard toegankelijk voor alle leden van de personeelsvereniging en sluiten aan bij de overige activiteiten van PV Radboud.

De Radboud Senioren hebben een eigen bestuur en verschillende commissies:

Lidmaatschap

Ga of ben je met pensioen? Dan blijf/ben je van harte welkom als Radboud Senior bij PV Radboud, oók wanneer je momenteel nog geen lid bent. De contributie bedraagt € 18,- per jaar. Het lidmaatschap staat ook open voor je eventuele partner.
Nog geen lid? Meld je hier aan

Communicatie

Het nieuws van Radboud Senioren vind je op op deze website. Daarnaast verschijnt een keer per maand de algemene nieuwsbrief van PV Radboud, waarin onder andere uitgelicht nieuws van Radboud Senioren verschijnt. Ontvang je de nieuwsbrief momenteel niet? Neem dan contact op met het PV-bureau.

Voor Radboud Senioren die geen internet hebben of slechtziend zijn, bestaat het mededelingenblad. Deze wordt vier keer per jaar per post verstuurd en bevat een samenvatting van de activiteiten. Kom je hier in aanmerking voor? Neem dan contact op met het Radboud Senioren secretariaat.

Vragen?

Bij vragen kun je mailen naar het secretariaat van de Radboud Senioren. Heb je een ander contactadres nodig? Neem dan contact op met het PV-bureau.

N. (Nora) de Vries - Jonker (secretaris)
Weezenhof 61-40, 6536 AL Nijmegen
tel 024 344 9501
e-mail: noradevries-jonker@kpnplanet.nl

PV Bureau:
Villa Oud-Heyendael (René Descartesdreef 21)
tel 024 361 71 86
e-mail: info@pvradboud.nl