Kletsende vrouwen in onderwijssetting

Radboud Academy

Of je nu carrière-ambities hebt, als organisatie wilt excelleren of je wilt bijdragen aan onze samenleving. Bij Radboud Academy, het overkoepelend centrum voor Leven Lang Ontwikkelen, is 'keep learning' een diepgewortelde overtuiging. Want om mee te gaan met de vooruitgang is het essentieel je kennis up-to-date te houden en je te blijven ontwikkelen. Ontdek hier de mogelijkheden.

Volle collegezaal tijdens cursus Radboud Academy

Vakoverschrijdend onderwijs

Word je geconfronteerd met complexe werkuitdagingen of wil je impact hebben op maatschappelijke vraagstukken? Kies dan voor de vakoverschrijdende onderwijsprogramma's bij Radboud Academy, waar disciplines samenkomen voor een verrijkende leerervaring. Deze innovatieve trainingen en cursussen integreren diverse vakgebieden en bieden een verrassende mix van perspectieven.

Bekijk het onderwijsaanbod

Medewerkers plakken post-its

Incompany en maatwerk

Ben je op zoek naar een training die perfect aansluit bij jouw organisatiebehoeften en doelen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een (incompany) onderwijsprogramma op maat. We ontwikkelen graag samen een flexibel leertraject waar en op welke manier jouw team dat het beste uitkomt; een leeromgeving die blijvende impact heeft.

Bekijk de maatwerkmogelijkheden

Klas vol cursisten

Leven Lang Ontwikkelen

Wil je deelnemen aan een samenwerkingsverband om gezamenlijk impact te realiseren voor onze samenleving? Radboud Academy biedt innovatieve oplossingen voor Leven Lang Ontwikkelen, gebaseerd op onze pijlers: science, skills & society. Onze programma’s zijn diepgeworteld in wetenschappelijke kennis en bieden praktische vaardigheden om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken.

Meer over Radboud Academy

Uitgelicht

Groep mensen met uitreiking

Microcredentials: beter laten zien wat je waard bent

Je kunt vertrouwen op kennis en vaardigheden die voldoen aan Europese kwaliteitsnormen. Daarom doet de Radboud Universiteit mee aan de landelijke pilot microcredentials, waarmee kortdurende leerervaringen worden vastgelegd met digitale bewijzen.

Vrouw presenteert voor scherm

LLO-Katalysator: samen bouwen aan professionele veerkracht

De Radboud Universiteit bevestigt haar toewijding aan Leven Lang Ontwikkelen onder andere via de LLO-Katalysator. Wil je in een project participeren, zoals bijvoorbeeld de energie-en grondstoffentransitie? Neem dan contact met ons op.

informeel groepsgesprek

Maatschappelijke transities: onderwijs voor professionals met visie

Is je organisatie afgestemd op de dynamische eisen van de snel veranderende arbeidsmarkt? Sta jij klaar voor de uitdagingen van bijvoorbeeld de duurzaamheidstransitie? Lees hoe wij professionals voorbereiden op de toekomst.

Contact

Heb je een vraag? Wil je studieadvies of coaching? Of heb je interesse in maatwerk? Wij helpen je graag verder!
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00 uur).

024 361 26 77

Bezoekadres

Radboud Academy
Houtlaan 4
6525 XZ Nijmegen

Volg ons op LinkedIn.