Foto van diversiteit op werk
Foto van diversiteit op werk

Diversiteit en inclusie

In een wereld die steeds diverser wordt, realiseren organisaties zich steeds meer dat een divers personeelsbestand niet alleen een morele verplichting is, maar ook een strategische troef om innovatie te stimuleren, klantrelaties te versterken en een positieve werkomgeving te creëren. De Radboud Universiteit biedt toekomstbestendige kennis en vaardigheden waarmee professionals actief in kunnen spelen op deze sociaal-culturele transitie.

Vervolgonderwijs als fundament voor verandering

Leiders en managers moeten in staat zijn om een inclusieve cultuur te bevorderen, discriminatie te bestrijden en gelijke kansen te bieden aan alle medewerkers. Medewerkers moeten worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om effectief samen te werken in diverse teams en om respectvol om te gaan met verschillen. 

Bij de Radboud Universiteit streven we naar een rechtvaardigere samenleving waarin diversiteit wordt gevierd en waar gelijke kansen voor iedereen worden gegarandeerd. We streven naar een samenleving waarin alle individuen zich gewaardeerd voelen en hun volledige potentieel kunnen benutten.

Vergroot je kennis en vaardigheden op het gebied van diversiteit en inclusie met het vervolgonderwijs dat de Radboud Universiteit aanbiedt. Zo kun je effectief bijdragen aan een inclusieve cultuur in je organisatie en een positieve verandering in de samenleving als geheel. 

Vrouw geeft les

Incompany en maatwerk

Ben jij op zoek naar een specifiek programma over Diversiteit en Inclusie, maar sluit ons aanbod niet helemaal aan op je vraag? We bieden ook vervolgonderwijs aan op maat en op incompany basis. Met onze inhoudelijke expertise  vertalen we je doelen naar een flexibel leertraject dat aansluit op de vraagstukken van je organisatie.

Bekijk de maatwerkmogelijkheden

Contact

Heb je een vraag? Wil je studieadvies of coaching? Of heb je interesse in maatwerk? Wij helpen je graag verder!
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00 uur).

024 361 26 77

Bezoekadres

Radboud Academy
Houtlaan 4
6525 XZ Nijmegen

Volg ons op LinkedIn.