Foto van vrouw voor windmolens
Foto van vrouw voor windmolens

Duurzaamheid

In een wereld die wordt geconfronteerd met dringende uitdagingen zoals klimaatverandering, realiseren organisaties zich steeds meer dat duurzaamheid niet alleen een morele verplichting is, maar ook een strategische noodzaak om op lange termijn succesvol te blijven. De Radboud Universiteit biedt toekomstbestendige kennis en vaardigheden waarmee professionals actief in kunnen spelen op deze cruciale transitie.

Vervolgonderwijs als fundament voor verandering

Van leiders en managers wordt verwacht dat ze duurzaamheidsprincipes integreren in hun bedrijfsstrategieën, processen en besluitvorming. Medewerkers moeten worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om duurzame praktijken toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden. 

De focus van de Radboud Universiteit ligt op het creëren van een duurzame toekomst door herziening van energie, milieu, grondstoffen en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met nadruk op duurzaamheid in bedrijfsstrategieën, persoonlijk leiderschap, kritische reflectie en blijvende gedragsverandering.

Vergroot je kennis en vaardigheden op het gebied van duurzaamheid met het vervolgonderwijs dat de Radboud Universiteit aanbiedt. En draag actief bij aan de positieve verandering in je organisatie en de samenleving als geheel. Samen kunnen we een verschil maken!

Vrouw geeft les

Incompany en maatwerk

Ben jij op zoek naar een specifiek programma over duurzaamheid, maar sluit ons aanbod niet helemaal aan op je vraag? We bieden ook vervolgonderwijs aan op maat en op incompany basis. Met onze inhoudelijke expertise op het gebied van duurzaamheid vertalen we je doelen naar een flexibel leertraject dat aansluit op de duurzaamheidsvraagstukken van je organisatie.

Bekijk de maatwerkmogelijkheden

Contact

Heb je een vraag? Wil je studieadvies of coaching? Of heb je interesse in maatwerk? Wij helpen je graag verder!
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00 uur).

024 361 26 77

Bezoekadres

Radboud Academy
Houtlaan 4
6525 XZ Nijmegen

Volg ons op LinkedIn.