Foto van professional
Foto van professional

Gemeentelijke organisaties

Lokale overheden staan voor tal van uitdagingen: decentralisatie, klimaatprotesten, burgerparticipatie, toenemende polarisatie en de transitie naar meer diversiteit in de raad en besluitvorming. De Radboud Universiteit helpt gemeentelijke organisaties om de specialistische expertise en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om effectief te opereren in deze dynamische omgeving.

Vervolgonderwijs als fundament voor verandering

De complexiteit in strategie, inrichting, sturing en uitvoering van gemeentelijke organisaties is de laatste jaren enorm toegenomen. Het is belangrijker dan ooit om constructieve dialogen te voeren, bruggen te bouwen tussen uiteenlopende standpunten en een inclusieve cultuur te bevorderen.

Bij de Radboud Universiteit willen we ambtenaren graag helpen om diepgaande expertise te ontwikkelen op verschillende beleidsgebieden, zodat ze hun verantwoordelijkheden met vertrouwen kunnen dragen. We streven naar een diverse en goed ontwikkelde raad van leiders, wat resulteert in rijkere beslissingen en positieve veranderingen in de samenleving.

De Radboud Universiteit biedt cursussen, masterclasses en opleidingen die speciaal zijn ontworpen om ambtenaren de nodige kennis en vaardigheden te bieden. Hierdoor kunnen zij effectief opereren in dit complexe krachtenveld en hun taken met vertrouwen uitvoeren.

Vrouw geeft les

Incompany en maatwerk

Ben jij op zoek naar een specifiek programma voor gemeentelijke organisaties, maar sluit ons aanbod niet helemaal aan op je vraag? We bieden ook vervolgonderwijs aan op maat en op incompany basis. Met onze inhoudelijke expertise  vertalen we je doelen naar een flexibel leertraject dat aansluit op de vraagstukken van je organisatie.

Bekijk de maatwerkmogelijkheden


 

Contact

Heb je een vraag? Wil je studieadvies of coaching? Of heb je interesse in maatwerk? Wij helpen je graag verder!
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00 uur).

024 361 26 77

Bezoekadres

Radboud Academy
Houtlaan 4
6525 XZ Nijmegen

Volg ons op LinkedIn.