Man in onderwijs
Man in onderwijs

Human Resources

Technologische innovaties, veranderende arbeidsmarkten en nieuwe wet- en regelgeving creëren een dynamische werkomgeving. HR staat voor uitdagingen zoals talentmanagement in een krappe arbeidsmarkt, bevordering van diversiteit en inclusie, en implementatie van flexibele werkmodellen. De Radboud Universiteit ondersteunt HR-specialisten met tools om deze transitie te leiden en een veerkrachtige werkomgeving te bevorderen.

Vervolgonderwijs als fundament voor verandering

HR-professionals moeten steeds meer een strategische partner worden binnen hun organisatie. Ze moeten niet alleen operationele taken beheren, maar ook een visie hebben op hoe talentmanagement bijdraagt aan de bredere bedrijfsdoelen. Dit vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden, zoals data-analyse, strategisch denken en veranderingsmanagement. 

Bij de Radboud Universiteit geloven we dat HR-professionals een cruciale rol spelen in het succes van organisaties. Ze hebben directe impact op de prestaties en het welzijn van medewerkers. Laat ons je helpen om een strategische partner te worden die effectieve oplossingen vindt voor complexe personeelsvraagstukken. En speel in op de groeiende behoefte aan continue ontwikkeling van medewerkers.

Onze cursussen, masterclasses en opleidingen zijn ontworpen om kennis te bieden over de nieuwste trends en best practices in HR, evenals praktische vaardigheden om deze kennis toe te passen in de praktijk. Zodat je met vertrouwen kunt inspelen op de uitdagingen van de moderne HR-omgeving.

Vrouw geeft les

Incompany en maatwerk

Ben jij op zoek naar een specifiek programma over HR, maar sluit ons aanbod niet helemaal aan op je vraag? We bieden ook vervolgonderwijs aan op maat en op incompany basis. Met onze inhoudelijke expertise  vertalen we je doelen naar een flexibel leertraject dat aansluit op de vraagstukken van je organisatie.

Bekijk de maatwerkmogelijkheden

Contact

Heb je een vraag? Wil je studieadvies of coaching? Of heb je interesse in maatwerk? Wij helpen je graag verder!
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00 uur).

024 361 26 77

Bezoekadres

Radboud Academy
Houtlaan 4
6525 XZ Nijmegen

Volg ons op LinkedIn.